Site Overlay

Camere

Pensiunea Gasthaus Grindeshti dispune în prezent de 8 camere de 2 locuri identice avad suprafață de 15 m pătrați si 2 camere (NU apartamente) de 4 locuri.
Patru din cele 8 camere sunt la etajul 1 dintre care 2 sunt cu balcon, iar celelalte 4 la etajul 2, una singura fiind cu balcon.Toate camerele au priveliștea orientata către lac, sunt dotate cu baie proprie; televizor, internet, birou cu scaun, 2 paturi unite si prinse intre ele astfel ca nu se deplaseaza, chiar si saltelele între ele astfel încât se poate clasa ca matrimonial, minibar. In toate camerele se regăsește într-o mapă regulamentul de ordine interioara atât al pensiunii cat și a zonei de agrement și alte informații utile. Accesul în camere se face pe baza de cartela, la fel și pornirea curentului tot cu ajutorul acesteia.
Camerele de 4 locuri sunt amplasate la mansarda, nu au priveliste inspre lac doar geamuri de acoperis (Veluxuri). Paturile sunt 2 supraetajate si 2 din ele puse cap la cap (una in prelungirea celeilalte). Amplasamentul paturilor este asa datorita spatiului, care doar asa ne-a permis, si nu se pot deplasa de la locul lor, sunt fixe.
Copyright © 2020 Gasthaus Grindeshti. All Rights Reserved. Termeni si Conditii | Catch Vogue by Catch Themes