Site Overlay

Informatii utile

Venim în întâmpinare ta cu câteva informații utile pentru a-ți aduce la cunoștință situația din locația noastră, pentru a nu avea surprize ulterior, si speram sa nu le iei in nume de rau:

1. Pentru a ajunge la noi, click aici  si se va deschide Google Maps. Te aduce exact la noi, fără sa mai fie nevoie sa ceri alte repere.

2. Camerele (8 la număr, concepute pentru 2 persoane) sunt cu priveliștea orientata înspre lac, sunt dotate cu baie proprie și unele au și balcon. Ca suprafață, camera are 15 metri pătrați, deci dacă veniți cu copilul, va putem oferi pat suplimentar dar se ÎNGHESUIE puțin situația, deci pe propria ta răspundere.
Camera cu balcon din păcate nu putem sa o reținem, mergem pe sistemul primul venit, primul servit în locație.
Tot în camera vei beneficia de televiziune (pachetul standard de la Digi prin antena), internet de la Radiocom (funcționează la viteză surprinzător de buna având în vedere ca e prin antena. Având în vedere că toate sunt prin antena, mai suferă întreruperi când pe munte la releu sunt în dificultăți tehnice.

3. In calitate de oaspete cazat beneficiezi de toate serviciile noastre, acestea fiind incluse în pachetul cazării (în afara de prânz și cină, care se achita separat, în funcție de ce comanzi din meniul nostru a la cart)
Daca nu ești cazat la noi și dorești sa beneficiezi de o masa la restaurantul nostru, sau dacă dorești sa te bucuri de piscina și sauna, sau dacă dorești șezlong pe timp de zi, avem rugămintea sa suni înainte sa nu fie vreun eveniment privat sau sa nu fim aici, etc. Aceste servicii sunt contra cost pentru tine dacă nu ești cazat. Preturile le regăsești în link-ul de la punctul 4.

4. Tarifele le găsești pe Facebook, sau click aici.

5. Dacă treci pe lângă panoul cu Gasthaus Grindeshti de la drumul principal și vezi ca e pus semnul de închis sau rezervat, înseamnă că e pe bune, nu are rost sa faci drumul pana la noi în ideea ca poate poate nu e asa, eventual poți sa dai un telefon, iar dacă nu răspunde nimeni, ne cerem scuze, suntem ocupați pana peste cap.

6. In momentul în care suni sa faci o rezervare și nu răspunde nimeni la telefon, te rugam sa ai răbdare și vei fi sunat înapoi, căci numărul rămâne în telefon ca apel ratat. Nu are rost sa suni de mai multe ori consecutiv. Fiind o pensiune mica, cu toții punem osul la bătaie și nu putem sa stam doar cu telefonul în mana.

7. Ora de check-in (când poți intra in camera rezervata) este ora 14.00, iar ora de check out (când din păcate vei fi nevoit sa părăsești camera) este ora 12.00.

8. Te rugam sa nu te obosești sa aduci mâncare și bautură de acasă, căci la partea de aprovizionare stam bine și te servim la restaurantul pensiunii.

9. Dacă ai o nelămurire, sau lipsește ceva din cele promise, te rugam sa te adresezi personalului din incinta clădirii sau persoanei care face rezervările (0774567600) sau Facebook sau whatsapp.

10. Daca nu esti convins din poze ca locatia e ce trebe, te invitam sa faci personal un tur virtual accesand acest link: Google Maps Link

11. Cand ne referim la o rezervare (ex: 20-22 iulie), inseamna ca check-in se face pe data de 20, iar check out se face pe data de 22. Ceeace dorim sa subliniem este faptul ca orice rezervare ai dori sa faci, cand mentionezi perioada, sa faci referire la prima zi cand doresti sa intrati in camera, si ziua in care doresti sa eliberati. Iti multumim pentru asta.

12. Gasthaus Grindeshti este o PENSIUNE (NU cabana, NU hotel) si functioneaza in regim hotelier. Prin urmare, turistul inchiriaza camerele, nu „toata cabana” (bucataria este defapt restaurant, unde are acces doar personalul si se straduieste sa iti ofere cea mai buna mancare). Numele pensiunii provine din limba germana si se citeste exact cum se aude, cu exceptia ultimului „S” care este defapt „Ș” (GASTHAUS GRINDEȘTI, NU Ghesthaus Grindești)

Îți dorim un sejur minunat la Gasthaus Grindeshti.

Echipa Grindeshti

Copyright © 2020 Gasthaus Grindeshti. All Rights Reserved. Privacy Policy | Catch Vogue by Catch Themes

BINE ATI VENIT

Ne bucuram sa va avem oaspeti!